Dajmo da malo razmislimo kud nas ovo vodi? Vidite da nam Nirfet i Dyno imaju malo manje vremena i odmah je sve krenulo nizbrdo... Dajmo pokusati naci razlog, zasto je sve manje ljudi ovdje!?
Ja se iskreno nadam da ce Nirfet i Dyno (OBOJICA MI PUNO NEDOSTAJU NA OVIM STRANICAMA) da se uskoro pojave bar na kratko i da nam svima u brk kazu sta ovdje nevalja... Ko gdje grijesi? Ko je sta zabrljao? Isve ostalo...
Moje misljenje je da ovdje sada ima puno stvari koje ne stimaju i da je zato sve manje raje... A glavni razlog je po mom misljenju sto nema, odnosno su nesto redje tu dva nasa autoriteta koja sigurno zasluzuju taj epitet u z duzno postovanje i sviju ostalih...
Ja bi vas lijepo pozdravio i samo jos jednom upozorio... Opustali smo se! Razmisljajmo malo kako unaprediti stranicu, kako vratiti raju? Nije dovoljno doci ovdje napisati tri recenice u deset tema i otici... Mozda grijesim ali obisao sam malo sve stranice nasih MZ i bojim se da nam se nepise nista dobro a neki od nas samo nastavljaju svoju utrku...

Sign In
Register
Help

MultiQuote